Avatar

Ja, igår var jag och såg den nya filmen Avatar som alla pratar om.. den var helt okej kanske en aning för lång.. tror att den var 2½- 3 timmar. den handlade om en kille som åker till landet Pandora(tror det hette så) och så får han en egen Avatar(en avatar är en sån där blå figur) och han ska försöka få reda på mer om de Avatarer som bor i djungeln.

nu gå rbilen till fjällen!

kram kram :)

 

Fjällen..... eller vad man nu kallar det.

Tjena, imorgon åker vi upp till fjällen. Det ska bli så mysigt, åka snowboard och mysa och allt sånt där. men innan vi är där måste man sitta i bilen i typ 6 timmar... super tråkigt, men som tur är har jag laddat upp med min dvdspelare och massa bra filmer. (^_^)
den här bilden är egentlígen inte från där vi brukar vara men det ser ungefär likadant ut. ;)



puss o kram

p.s det kanske inte blir så bra uppdatering för set är nästan ingen täckning där.

kram <3

Lite Allt

hej hej !
ditter och föröker att komma på olika saker man kan gör i bilen. jag ska nämligen åka till fjällen nu i veckan, vet inte vilken dag men någon gång nu. i ska vara där över nyår. förra året blev jag blåst på den där -vad fick du för julklappar i år? men inte den här gången! (^_^) då är det jag som ska fråga! :P

p.s gjorde fransk manikyr i förrgår men den blev helt misslyckad! :S

kram kram <3

Så sött

Jag var bara tvungen att lägga ut denna videon nageln blir så söt!


Naglar

Love4Nails gör jätte snygga designade naglar, ville bara tipsa!

(^_^)

hej hej och god fortsättning eller vad man nu säger! hade det jätte bra igår och fick massa klappar. bl.a en ipod högtalare, ungefär en sånhär fast på min är det radio och klocka oxå..


och så fick jag sånna här, de har jätte bra ljud och fungerar även till mobilen.

annars inget särskilt idag...

puss o kram! (^_^)

God Jul

Ville Bara säga God Jul, så..... GOD JUL!


In The Morning

idag gick jag upp klockan 7 för att åka till stallet för att hovslagarn skulle komma och så väntade jag där och när klockan halv tio åkte jag hem för att äta lite frukost, och nyss ringde han och sa att han var vi stallet. Alla hovslagare är så här.. eller? iaf de vi har haft. 
Nu ska jag spelar Monopol med mina brorsor.

kram kram

Fast!?


FAST!?


En annan har det bra medans vi håller på att få loss bilen :O


Next; Next

Har ni sett filmen Next? Det gjorde jag i går kväll på kanal fem tror jag, men iaf, den var så himla konstig, han kunde typ se in i frammtiden och så såg han i framtiden i framtiden. Jätte konstig film. Behöver ni inte se den, se den inte.
jag sätter in trailern här så kan ni  själva se (den verkar bättre än vad den är)




kram kram

http://mainweb.hgo.se/bibliotek/almedalen.nsf/(Images)/0C4469A103C6D4C1C125737E003E474C/$FILE/next.jpg

Jeanne d´ Arc Living

knäcken jag gjorde igår blev helt misslyckad, jag hällde ut den på en oljad plåt och nu går den inte att få bort från plåten :S vet ej vad jag ska göra !!
Igår kväll satt jag och läste en dansk tidning (tror jag) som hade jätte fina/
snygga saker. Magasinet Jeanne d´ Arc Living (lite konstigt namn men den var bra,särskilt för mig, jag som är lite vintage av mig) läs den om ni gillar typ vintage och lant stil (det fanns oxå pyssel i den, alltså hur man t.ex gör fina kort mm)

puss o kram

http://raisedincotton.typepad.com/.a/6a00d8341c544453ef010536edb51f970c-800wihttp://4.bp.blogspot.com/_KcvJNo35lvA/R--zdJyCk9I/AAAAAAAABcw/vVVKVgRZGxQ/s1600/1g%2BDekorasjon%2Bog%2Binspirasjon%2B-%2BUn%2BC%C5%93ur%2Ben%2BProvence%2B%C2%A9.jpg

Tårtor, snö och marsipan

tjenixen!

nu sitter jag här och kollar i en tårt bok som heter "millas kalas tårtor" och jag blir så sugen på tårta (får nöja mig med att göra knäck ikväll istället ;) idag har jag åkt skridskor och pulka med småbrorsorna. det var ganska kul men kunde ha varit roligare om jag hade haftn skridskor som passade. mina är så små så jag kunde bara ha dem i typ 5 minuter sedan gick det inte mer ^^ snart ska jag åka till mamma (vi ska göra knäck) .
igår gjordes det marsipangodis för fulla muggar. och så här blev resultatet;
kanke inte helt perfekta men de var goda ;)



sleep over

har precis kommit hem från stallet, har varit och lett (eller vad man säger) små barn som skulle rida och har sovit över hos Micki med Micaela. måste gå nu.
(förlåt för dålig updatering men det har varit lite mkt nu med alla jul klappar och så <3)

puss puss<3

In The Morning

God morgon!
smält snö=slask/ isplättar vilket leder till inget kul. det var ju så fint när det snöade så mkt i gårkväll :( Aja. hittade en rolig hemsida där man kan skicka roliga e-cards . ♥ .
ska slå in lite julklappar nu ♥
puss o kram! ♥

p.s gillar ni nya headern!?

Julmarknad


Jag Älskar julmarknader även om det är -5 C! Den jag var på var inte så stor men den var så mysig och hade massa fina grejer!

<3 kram kram!

p.s nu har det kommit ca 2 cm snö!! hihi!

idol

god morgon ;)
igår var det ju idolfinal, men jag kn inte fatta att calle var där, det borde ju ha varit tove. men vinnar låten tycker jag inte vaar så bra elr den var lite konstig. den bästa låten var "The final countdown" med erik <3
Puss o kram



Hår <3

Tjena! just nu sitter jag i soffan med en toning i håret. Det kommer int bli så stor skillnad.. eftersom att jag har så mörkt hår... Vill ha något i stil med detta. ^^
kanske inte bli rdirekt så men nästan, förhopppningsvis ;)

http://monica.solomag.se/wp-content/uploads/2009/08/TG-brunett-510x615.jpg

Kram Kram <3

Mums ^^

Mosh

Just nu står jag i köket och gör chokladbullar, Mums ;) men just nu inser jag att smeten smakar alldeles för mycket kakao! :S + att det inte fanns något vaniljsocker hemma... :( så de kommer ändå inte smaka gott som jag vill ha dem.

http://farm3.static.flickr.com/2029/2214452111_bfca97f0da.jpg

puss o kram

Twilight

i  gårkväll var jag äntligen och såg på twilight, dessutom med Emilia. den var jätte bra. spännande och mysig.
Har man inte sett första filmen kanske vissa "bitar" vara svåra att förstå, men Emilia tyckte inte det så... jag ger den 5 av 5 stjärnor ;)





Idol

hej hej!

i kväll är det ju idol och jag hejar som vanligt på erik o Tove! vem tycker ni ska vinna??
Erik Grönwall, Tove Styrke och Calle Kristiansson i Idol på plats i Göteborg Foto: TV4

//

jag har fått en sats så att jag kan göra fem stycken sånna här från Panduro, dom är så söta tycker jag! <3
Made by: C.R

kram kram!<3

RSS 2.0