I lägenheten

Nu har vi kommit hem från en lång och rolig skiddag. Jag skulle jätte gärna lägga upp bilder men jag glömde sladden hemma! Ska försöka lägga upp några bilder sen.

// KRAM ♥


Åre!

Nu sitter vi och ska snart äta frukost här i lägenheten, vi kom upp klockan halv sju (tror jag) Och senare idag blir det åkning som gäller! Jag har aldrig varit här så det ska bli kul!

KRam kram


Läxa + Våffeldan

Nu har jag gjort lite fraska läxa. Jag fattar inte att vi har typ 16 från Tisdag till Torsdag? O_o
Ahja... imorgon e det våffeldagen. Hoppas vi får våfflor till lunch, jag vet att vi typ kommer att få någon äckligfisk, men hoppas kan man alltid :D

//Kram ♥


Panda Prosit!

Haha! Hittade denna när jag kollade runt lite på youtube, man ser verkligen hur mamman hoppar till!

 

Kram kram ♥


I Dag Har Ja det Väldigt Bra och Ja Har En Bra Dag!


Just nu sitter jag och har kollat  lite på googlemaps på olika ställen, det är så häftigt med "street wiew" (tror det heter så) att man kan gå ner på gatorna och liksom "promenera" Senare idag ska jag på något stallmöte i stallet (hmm. det lät lite skumt)

Kollade lite på körslaget igår och jag tyckte nog att Team Mojje var bäst ^^ Men Maries kläder var ju helt kontiga? Och hennes ögonfransar ?! 

Jaha.. nu ska jag väl gå och klä på mig. Har suttit i myskläder hela morgonen ^^^

Kramiz Kram ♥


Det bästa med våren...

Det bästa med våren är alla starka färger och klädesplaggen som kommer ut. B.la. Topshop och Wet seal är några av dem som har färglatt! Här är bara några få:
Journal De Paris TeeGuitar Scribble TeeLucky Me Rainbow Tee
Amber Cami Color Bermuda ShortPixel Heart Low TopDouble Roll Bermuda Basic Bobbies Set
Hi Waist Peasant Sweater Snap Front Jacket Neon Heaedband Set Ruffle Zip Front Dress


Läxor..

Just nu sitter jag och har precis fixat internetet på datorn och ska sätta mig och göra lite läxa. I dag hade vi inte någon gympa vilket jag tyckte va ganska skönt ^^
Senare ikväll ska vi ät våfflor och jordgubbar till "mys".

http://www3.arla.se/upload/Puffbilder/Stora%20420_170/v%C3%A5ffla.jpg

Tilda+Våfflor= Sant

Kram kram ♥

Peggy Sage Paris

                   Har precis varit nere i sminket och Theresa hade ställt fram en bricka med smink de inte skulle ha och jag fick ta vad ja ville! Det var samma märke på alla d.vs. Peggy Sage Paris.
Jag fick:
                        *Tre stycken olika ögonskuggs- paletter (färgerna orange,rosa i olika nyanser, lila i olika nyanser, olika blå och några "natur" färger + svart och vit)

* En Foundation (osäker stavning)

* En Rouge (Poudre mosaic)


* En eyeliner


// Kramizar ^.^


Vinnaren........

Anna Bergendahl vann ju och låten var helt ok, hennes röst är cool *men lite skum*

så....Grattis! :) ^^


Melodifestivalen

Hej Hej! nu sitter jag och kollar på melodifestivalen, jag fattar inte hur darin kan ha fått 2 st tolvor hittils! jag hoppas mycket på att Salem al Fakir, Erik Saade eller Ola ska vinna*så håll tummarna* nu ska jag gå och titta igen och vräka i mig resten av godiset.







//Kram kram

*Jag är desperat! (HAHA)* ;)


Mässan

nu sitter ja på mässan och har precis fikat (jätte goda kakor.,)

måste gå nu

puss <3


Stallet♥

♥Har precis kommit hem från stallet (har ridit) han har blivit duktig sedan vi köpte han! Nu ska jag kolla lite på tv - overhauling, hmm.... bilfixarna på svenska ;) och sedan gå över till pappa :) Ja......♥

// kram kram ♥


Gullig....Eller?!

Hittade denna och tycker den är såå himla gullig, den har sånna "oskyldighets- ögon" och den beter sig nästan likadant som katter när man kliar dem (iaf mina, men de kanske inte är normala? ;)

 

K R A M ♥


Dåååååååååålig uppdatering

Nu har det varit ganska dålig uppdatering på sistonde, men det är ju för att jag har gjort så mkt annat kul *haha :¤* idag åkte vi ut på landet, och kom nyss hem från en ridtur på min sötnos <3 i morgon ska jag rida islandshäst me kusinen bl.a. ;) och på kvällen ska Ella komma och lite sånt <(^^)> vet inte om man kan skriva ngt mer, just nu ligger kitty bredvid mig och latar sig ;) Vi tror (=hoppas) att hon ska ha kattungar, för hon e ganska rund ;)

K R A M

RSS 2.0